keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Valmis häpeäminen



Ensimmäinen kuukauden temppuhaasteista on valmis, eli häpeäminen! :) Kaikki koirat oppivat hyvin, Gizmo tempun jo osasikin, vielä vaan vähän vahvistin että temppu palautui takaisin alkuperäiseen muotoonsa, nenän peittämiseen tassulla, sen sijaan että neito vaan kauhaisisi ilmaa huolimattomasti.

Muutenkin tuota täytyy vielä Yodalla yleistää, koska liike ei ole yhtä hyvä muualla kun kotona meidän koulutus nurkkauksessa. Lisäksi jätkä tarjoaa liikettä vielä käskyttäkin.

Uusi liike onkin sitten kosketusalusta, jonka molemmat mun käpsyistä jo osaa, (koska Miahan keksii meille haasteita vaan kopioimalla Gizmolta;) sen lisäksi pitäis opettaa joku liike kosketusalustaa hyväksi käyttäen. Yodalle aattelin oven sulkemista ja Gizmolle vähän kaavailin merkille menemistä tai ruutuun lähettämistä, aatellen samalla meidän toko-uraa. Ja siitäkin huolimatta etten usko että Gizmo koskaan yltää mihinkään voittaja- saati sitten erikoisvoittajaluokkaan asti, se stressaa niin paljon. Mut se saa toimia harjotuskappaleena liikkeissä jotka sit opetan Yodalle ja mistä sitä koskaan tietää... Onhan se vielä nuori koira. Mun pitäis vaan jostain hankkia sopivia tolppamerkkejä. Ehkä käyn tiimarista ostaa vähän oranssia tai vihertävää kartonkia ja siitä lähettäis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti