tiistai 17. maaliskuuta 2009

Muutettu on

Muutettiin sitten viikonloppuna. Siis ihan kaikki huomioon ottaen koirat on käyttäytynyt paremmin kuin osasin odottaakaan. Vielä eilen Gizmo oli kovin halukas haukkumaan ihan kaikille äänille rapussa ja kaikille muillekin kolahduksille mutta tänään se on alkanut rauhoittua. Eikä se ole rähjännyt keittiön tuuletuskanavan läpi kuuluvalle puheensorinalle ensimmäisen päivän jälkeen.

Yksinoloharjoitukset on pitänyt kuitenkin aloittaa uudelleen aivan perusasioista, koska vaikka olivat ihan hienosti sisällä Sunnuntaina ja Maanantaina kun kävin aamulla kaupassa, niin eilen kun käytiin sit vähän pidemmän aikaa kestävällä kauppareissulla, odotti kotona aivan mieletön konsertti... Eli nyt tänään oon tehnyt niitten kanssa jo tusinan verran toinen toistaan pidempiä harkkoja jotka oon sit videoinut ja tarkkaillut miten ne on. Ei ne kuitenkaan näytä videoilla hermostuneilta, et olisko joku yrittänyt tulla soitteleen ovikelloa tai jotain sillon eilen... Nyt jätin niille myös radion päälle toisin kuin silloin. En tiiä mut päivemmällä meinaan tehä semmosia harjotuksia et pyydän Samin menee rappuun ja soittaa ovikelloa vähän väliä ja kolistelemaan siellä muutenkin. Olishan se kiva jos ne osais olla kotonaan rauhassa, eikä vaan niille vaan myös naapureille.

Eilen puistossa Yoda sai dobermannilta selkäänsä. Näytti aika pahalta, silleen et mä en yleensä hätäänny jos joku sille paikan näyttää mut tää oli jo vähän liian rajua munkin mieleen. Siis se teki Yodalle tapporavistukset ja kaikki. Ei Yodalle kuitenkaan kuinkaan käynyt, sillä on niin tuuhea ja pitkä turkki. Eikä varmaan saanut kolahdusta edes itsetuntoonsa koska olis mennyt hoitelemaan sen dobberin sen jälkeen kun sen omistaja oli saanut sen kiinni, mut päätti sitten että namut multa on kivempia. Toivottavasti ei kasvata myös mitään agressioita toisia uroksia kohtaan, tosin jäätiin sinne puistoon viellä sit että se huomais että ne muut koirat on kuitenkin kilttejä ja siellä se niitten kanssa sitten leikki kuin mitään ei olis tapahtunutkaan. Sillä koiralla on kyllä niin mahtava luonne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti