sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Turjakkeiden taistelu

Viikolla käytiin puistossa ja vaihteeks saatiin olla sielä ihan keskenään. Nykysin puistoissa on aina joku ei saa yhtään nauttia omasta rauhasta. Onhan ne toisetkin koirat kivoja eikä aina ole kiva olla yksin mutta sillon kun ollaan kolmistaan niin Gimollakin on ehkä kivempaa, koska Yoda leikkii Gizmon kanssa eikä muitten. Ajattelen vaan mun pikku-prinsessaa. :) Otin sit vähän kuvia kuinka käppänät leikkii.

Yoda etsii saalista...

Kohde havaittu edessäpäin...

Se on Gizmo!

Gizmo onkin niin hurja että saalistaja joutuu saaliiksi.

Onneksi Yoda on mailman nopein.

Tai ainakin melkein...

Saalistajalle käykin hassusti.

Ja jäljelle jää Gizmo.

Tällä kertaa Gizmon nyppiminen kävi todella nopeasti. Meni joku 3 tuntia puhtaaseen nyppimishommaan plus varmaan lähelle sama määrä ajeluihin ja leikkaamisiin. (Vaikkei lopputulos välttämättä näytäkään siltä että siihen niin paljon aikaa olis upotettu.)


Korvia en nyppinyt, niinkuin en Gizmolta ole ikinä tehnyt. Päälaestakin nypin vaan kaikkein yhteistyökykyisimmät karvat, koska mun mielestä on vähän turha nyppiä niitä jos ne on jokatapauksessa ihan pehmoja. Ei siitä nauti Gizmo enkä minä jos alkaa väkisin nyppimään.

Yodalle mä yritin nyt sitten opettaa sitä tassulla nenän pyyhkäisyä, mutta törmäsin käytännön ongelmiin. Se ei tarjoa mitään edes kaukaisesti siihen liittyvää liikettä. Ja nyt se luulee että haluan että se vaihtaa painon jalalta toiselle... Voin opettaa sen kyllä tota menoa steppaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti