maanantai 2. maaliskuuta 2009

Se onkin... noutaja!

Ihmeiden aika ei ole ohi. Yoda on oppinut noutamaan! Ei sanan TOKO merkityksessä, mutta kun leikitään ja heitän lelun pois, se hakee sen takaisin. Aiemmin Yoda on mennyt kyllä lelun perän mutta jättänyt sen sinne ja tullut takaisin ihmettelemään miksei leikki jatku. Olen yrittänyt houkutella sitä tuomaan lelua, kehumaan ihan yltiömäisesti edes askelesta muhun päin lelu suussa tai vaan huomioimatta sitä ilman että sillä on lelu suussa, mikään ei tuntunut auttavan ennenkun tänä aamuna se haki lelun takaisin ensimmäisen kerran ihan kunolla. Palkitsin sen sitten super-hypersatsilla nameja ja kehuja ja pusuja ja sen jälkeen se on tuonut lelun aina takaisin. :) Tajusi ilmeisesti vihdoin mistä on kyse.

Muutenkin Yodan kanssa leikkiminen on muuttunut koko ajan vaan helpommaksi. Aluksihan pikkujätkä ei suostunut leikkimään mun kanssa juurikaan mitään, nykyisin sen kanssa voi jopa vetää vähän. Täytyy vaan muistaa antaa sen voittaa pikapikaa suurimman osan ajoista, jotta se ei lannistuisi. Voi olla että joku päivä vielä lelupalkkaaminenkin olisi mahdollista.

Tämän läpimurron lisäksi Yoda näyttää taas jopa snautserilta. Päivän lenkkiseuran mukaan Yoda kasvoi tänään karvahirmusta teinistä sydämiä särkeväksi nuoreksi mieheksi. Ehkäpä tuota mun kaksikkoa ei haittaisi useamminkin siistiä. Vielä pitäisi siistiä tassut ja huomenna on sitten Gizmon vuoro. Gizmon nyppiminen pitäisi aloittaa, mutta luulen että saan yhden illan menemään pelkkään pohjavillan poistoon ja korvakarvojen nypintään...

Lisähuomautuksena Puotiharjun Mustissa ja Mirrissä joutuu nykyään maksaa muovikasseista. Pitää muistaa kantaa omat pussit mukaan jos sielä käy, koska eläinkaupassa kassista maksainen on melkeinpä luonnotonta.

1 kommentti:

  1. Samansuuntaista kehitystä on havaittavissa täällä :D Tai no Hauruhan nyt on aina tuonut leluja mutta siis se vetääkin, ja ihan kunnolla. H ei vaan jaksa vielä kuin melko lyhyitä aikoja niin että älä liika vedätä Yodaa :P Se on raskasta puuhaa kato.

    Hauta ei silti voi kyllä vielä palkata lelulla, kokeilin kerran ja kun sanoin istu se jäi vaan katsomaan että nii missäs se nami on nyt sitten?!? :D

    VastaaPoista