tiistai 6. syyskuuta 2011

Penskoihin tutustumista

 Pysähdyttiin Yodan kanssa eilen yhdelle isolle nurmikentälle, jonka toisessa päädyssä ja sivussa on päiväkodit ja toisessa päädyssä kukkula jonka päältä olen monesti heitellyt keppiä. Saa hyvää lihastreeniä juostessaan ylämäkeä. Joukko isompia tarhaikäisiä leikki kentän keskellä, mutta katsottiin että on siinä sivussa tilaa ihan hyvin ja päästin Yodan irti ja lähdin etsimään keppejä.

Heitin Yodalle muutaman kerran kunnes huomasin lasten alkavan valua meitä kohti ja pyysin Yodan sivulle istumaan ja odottamaan mitä tapahtuu. Yksi tytöistä kysyi kohteliaasti, saisivatko hekin heittää keppiä koiralle, joten annoin lapsille kepit ja luvan heittää. Tarhantädit vilkuilivat otsat rytyssä meidän suuntaan, mutta eivät kuitenkaan nähneet vaivaa kävelläkseen kentän toiseen päätyyn kieltämään toimintaa.

Yodalla oli huippuhauskaa, kun keppejä lenteli vähän joka suuntaan ja niin näytti olevan lapsillakin. Yksi pikkupoika katseli kauempaa vähän jännittyneen näköisenä, mutta uskaltautui myös kysymään saako hänkin kokeilla. Heitti Yodalle keppiä kerran, kiitti ja siirtyi takaisin sivuun. Tehtiin siis meidän osamme, ettei niistä lapsista kasva niin todennäköisesti koiravihaajia!

Mulla oli eilen ensimmäinen kendo harjoituskerta, jonka ajan Yoda vietti meidän mummon luona. Saavat molemmat seuraa toisistaan. Sovittiin että jos Paulalla ei ole muita menoja, niin Yoda tulee aina työpäivän + kendon ajaksi maanantaisin mummolakäynnille. Sitten sen ei tarvitse olla ihan niin paljon yksin, vaikka hyvin se tuntuu viihtyvän ja eilen se olisi halunnut jo aikaisemmin lähteä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti