sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Koirametsäilyä

Käytiin tänään Sipoon koirametsässä leikkimässä Laurin, Camillan ja Miinan kanssa. Siellä oli yllättävän ruuhkaista, nähtiin useampia koiria ja parkkipaikkakin oli tupaten täysi. Kuraista tuttuun tapaan oli, muttei niin paljon kuin olisi voinut tän kuun sateista päätellä.

 Yodan piti taas kurittaa Lauria, kun eivät olleet hetkeen nähnyt ja Lauri oli unohtanut kaikki tavat! Juoksi esim. ojiin ja muihin paikkoihin joihin Yoda ei päässyt seuraamaan ja välillä otti kepin suuhun vaikka se oli kyllä just se keppi jonka Yoda oli ottamassa!


 Yodalla ja Laurilla oli tapansa mukaan oikein kivaa keskenään. Ne on kyllä niin hyvät kaverit että niitä on ihana katsoa kun ne viilettää menemään.

Yhdessä vaiheessa vastaan tuli jotain ihan ihme tyyppejä, varmaan 50 lasta ja pari aikuista joilla koirat remmissä. Jo kauempaa skidit alkoi huutelemaan että ei tänne tms. mutta koska polku nyt sinne päin sattui viemään niin lähdettiin ohittamaan.

Sanottiin että meidän koirat on ihan kilttejä joten turha pelätä, mutta selvisi että toinen heidän koirista oli juoksuinen narttu ja toinen uros joka oli erittäin vihainen juoksuisesta nartusta ja joka puree jos sen lähelle tulee. Kiva siis tuoda sellaisia koiria kaikista maailman ulkoilutuspaikoista juuri koirametsään jossa kaikki koirat on irti! Tästä valitettuamme tokaisivat että he eivät siellä kyllä ole koirametsässä, vaan ihan työasioilla... Ok. Mentiin sitten niistä aika reippaasti ohi mutta mä kyllä en saa päähäni mitään ammattia joka pakottaisi ne juoksuisen ja vihaisen koiran kanssa koirametsään mukanaan lauma lapsia.

 Loppuaika metsässä sujuikin sitten rennommin. Pojat puuhailivat omiaan ja Miina ja Camilla pysyttelivät enempi meidän ihmisten joukossa. Koirametsä on kyllä aivan ihana paikka. :) Näitä pitäisi olla useampiakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti