torstai 1. joulukuuta 2011

Pantamalli

 Mun joululahjani saapui tänään postitse. Se on Yodan uusi hieno kaulapanta, tilattu Helmipannasta. Sen kunniaksi keräilin kaikki löytämäni kaulapannat ja otin vähän mallikuvia Yodasta pukeutuneena osaan niistä. Uusi panta on aivan ihana!

 Malli oli tosin hyvin vastahakoinen, tosimies ei pröystäile! Mutta suostui kuitenkin kuvaussessioon kun lupasin palkaksi leikituokiota jälkikäteen. Lammaspanta ostettiin pihakirppikseltä viime vuonna ja se on pitkään ollut vakkaripanta pimeällä tosi näkyvien heijastintensa ansiosta.

 Tämä panta on vähän tyttömäisempi, mutta se onkin ostettu hyvin kauan sitten Gizmolle asennepannaksi.

 Kissapanta? Pakkoko tätä on pitää? Todellisuudessa Yoda tykkää kissoista. Varsinkin jahdata niitä tai niille haukkumisesta.

 Väritykseltään ehkä vähän miehisempi panta kuin punaiset? Eipä kai paljon. :D

 Tämä tuli kesälomatuliaisena, taas ehkä kuitenkin enempi itselleni kuin Yodaa ajatellen. Tämä on vähän siistimpi edustuspanta ja sopii hyvin pojillekin!

 Punainen nauhapanta on yksi lemppareistani. Se on myös ainoa nahkapanta josta löytyy heijastimetkin joten ihan täydellinen.

On näitä kertynyt muutama, mutta jokaisella on oma tarkoituksensa. :) Punainen kapea luupanta oikeassa reunassa on noista vanhin ja kuului Edlalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti