tiistai 27. joulukuuta 2011

Myrsky ja uimakoulu

Eilen aamulenkillä täällä vähän myrskysi, lähdettiin ensin metsälenkille, mutta epäilys sen kannattavuudesta alkoi jo siinä vaiheessa kun nähtiin ensimmäiset puut jotka oli melkein vaakatasossa! Vähän matkaa jatkettiin miettien oliko tuo nyt niin hyvä idea, kunnes vastaan tuli pellon reuna josta oli useampi puu siististi kaatunut tuoden alas valaisinpylväiden ilmajohdot. Siinä vaiheessa oikaistiin takaisin sivistyksen pariin lähintä polkua pitkin ja säästyttiin hengissä. :)

Iltakävelyllä nähtiin paljon myrskyn aiheuttamia tuhoja. Lyhyehkön metsän läpi kävelyn aikana näkyi kolme tielle kaatunutta puuta, joista yksi oli ilmeisesti katkonut ilmajohdon (oli liian pimeää nähdä kunnolla, koska siinä kohdassa valot ei toimineet, mutta niin sen täytyi olla). Pari puuta oli jo raivattu tieltä. Hyvä tuuri mulla kävi pyörän kanssa, koska tuuli oli myös heittänyt meidän pihalla olevan pyörätelineen katolleen ja siinä olleet pyörät olivat kasassa telineen vieressä. Mun pyörä on ollut siinä koko kesän lukittuna kiinni telineen runkoon joten jos en olisi juuri pari päivää sitten päättänyt säilyttää sitä sisällä lopputalven, siitä olisi varmaan vääntynyt runko kun se ei olisi päässyt tipahtamaan telineestä.

Yodan mielestä eilinen oli tyhmä päivä, kun metsälenkki jäi lyhyeen eikä jätkä sitten muutenkaan saanut kovin paljon huomiota osakseen. Tänään kuitenkin leivottiin pipareita ja Yoda sai muutaman jotka paloi liian tummiksi. Parhaiten alkanut päivä jatkui muutenkin koirapäivänä, sillä käytiin lenkillä kahden ihanan tytön kanssa ja sen jälkeen lähdettiin Vartioharjun upouuteen koirauimalaan opettelemaan uimatekniikkoja.


 Ilme kertoo kaiken siitä mitä mieltä Yoda paikasta oli. Yoda on aina inhonnut vettä ja uimista, eikä se inho ollut mihinkään sitten viime uimakoulun kadonnut. Uusi koirauimala oli ihan siisti, allas oli paljon Hyvinkään allasta pienempi ja siihen pääsi vain yhdestä päädystä. Uimaopettajakaan ei tuntunut ihan yhtä tehokkaalta kuin Hyvinkäällä, tuo lähinnä keskittyi ohjaamaan Yodaa uimaan oikeaan suuntaan ja pysyttelemään poissa reunoilta, muttei puuttunut juurikaan uima-asentoon josta Hyvinkään uimalassa ollaan oltu hyvin tarkkoja. Mennään kuitenkin uusintakäynnille varmaan jossain vaiheessa ensi kuussa, koska onhan tuo nyt huomattavasti lähempänä kuin Hyvinkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti