torstai 15. joulukuuta 2011

Joulunodotusta

Joulu on kohta tulossa ja kiireiden keskellä meinasi unohtua joulukorttien lähettäminen. Sain tehtyä Yodasta ihan mahtavan kuvan korttiin, mutta koska postista ei jostain syystä lähetetty mulle sitä punaista kuorta niin meinasin unohtaa laittaa kortit liikkeelle ajoissa. Saa nähdä millaiset jonot postissa on tänään jos sinne uskaltautuu kun on viimeinen päivä halvempia kortteja...

Toissapäivänä rakennettiin Yodan kanssa piparitaloa. Joka pellillinen talon osia tarkoitti myös Yodalle omaa luun muotoista piparia ja siitä hyvästä jätkä oli oikein hyvin taas mun jaloissa koko ajan. On se kyllä yleensä ilmankin tarjoilua. Kun koko komeus oli valmiina ja yritin siirtää sen tiskipöydältä keittiön pöydälle kuivumaan ja odottelemaan koristeluja, se sitten tapahtui että kompastuin herra pikkumieheen ja troijan hevosta kuvaavalta piparitalolta katkesi jalat. Hmph. No enempi herkkuja Yodalle.


Muchilla on tänä vuonna kampanja, jossa kaikista facebook tykkäyksistä ja blogiviesteistä bannerin kanssa lahjoitetaan 100g barf ruokaa kodittomille kissoille ja koirille. Tykkäisin ehkä hiukka enempi jos lahjoitukset menisi suomen kodinvaihtaja koirille, kissatalo onkin suomalainen, mutta eipä tykkäyksestä mitään menetäkään ja ruoka on varmasti tarpeellista kaikkialla. :)

Olen mukana jakamassa MUSCH Jouluiloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti