lauantai 27. elokuuta 2011

Vuoroin vieraissa

Ollaan Yodan kanssa Nurmijärvellä koiranhoitohommissa. Mun oli tarkoitus ottaa uusia kuvia karvakasoista kanssa, mut nykyiseen tapaan unohdin kotoa lähtiessä koko kameran olemassaolon. Mun kuvausinspikset meni hautaan Gizmon mukana ja vaikka mä olen niitä yrittänyt herätellä, niin ei vaan tunnu onnistuvan.


Yoda on paljon rauhallisemmin kuin yleensä täällä. Se ei koko ajan kiusaa Lauria, ehkä se on oppinut rauhoittumaan sen viikon aikana kun se oli täällä hoidossa kun käytiin Kreikassa. Se kyllä menee Timon syliin makaamaan ja murisee Laurille sieltä niin että Lauri ei voi vastustaa kiusausta tulla puremaan ja sitten ne riehuu siinä sylissä. Tosi kiva. Mutta hermoja ei olla menetetty puolin tai toisin vielä kertaakaan, ehkä Laurinkin kaikkein suurin uhma-ikä on jo ohi.


Kennelliiton lasku tuli muuten eilen. Pitää muistaa maksaa se asap niin saadaan Yodan lonkkatulokset yms. näkyviin koiranettiin. Sain myöskin selville, että vaikka en olekaan kennelliiton jäsen, joten en pääse omakoirasivuille, saisi Gizmon kuolinsyyn ja päivämäärän koiranettiin näkyviin lähettämällä kennelliitolle sähköpostia. Täytyy vielä selvittää mihin niistä monista sähköpostiosoitteista niin kai sekin on aina rodun kannalta hyvä tieto olla ylhäällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti