sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Yksin kotona

Yoda joutui olemaan viikonlopun mun veljen vahdittavana. Yodakin oli tulossa mukaan laneihin mutta paikalla asustava tyttökoira aloitteli juoksut sopivasti aiheuttaen pikkujätkälle porttikiellon.

Kun tulin kotiin Yoda oli tietty tosi iloinen kun tulin mutta myöhemmin illalla meinasi näyttää miletään syömällä luuta yksinään sen sijaan että oltaisi leikitty. Aika nopsaan mieli kuitenkin muuttui kun aloin sitten leikkiä yksinäni Yodan uudella leijonalla. Ei se kauaa malttanut murjotella.

Viikonloppuvapaan aikana oli asunnossa, tai tarkemmin lelukopassa, tapahtunut pieni ydinräjähdys. On siellä laatikossakin pari lelua vielä, mutta todennäköisesti vain kun jätkä ei meinaa yltää pohjalle asti! Tänään opeteltiin vielä lelujen siivousta, niin että Yoda toisi mulle niitä leluja jotka sitten laitan laatikkoon sen puolesta, mutta eihän tuo vieläkään ymmärrä noutamista. Saatiin noin puolet leluista ihan sattumalta siivottua kun jätkä heitteli niitä ympäri huonetta naksujen toivossa ja osa sattui laskeutumaan niin että ylsin niihin. Ehkä vielä joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti