keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Metrotreenit

Käytiin nauttimassa nätistä päivästä piknikin merkeissä keskustassa ja kotimatka metrossa harjoiteltiin sitten liikkeenvaihtoja, lähinnä istu + maahan ja lopuksi pari kertaa myös ylös (seiso). Yoda sai oikein ihailijajoukon ympärilleen seuraamaan, mutta hienosti se vaihtoi aina oikeaan asentoon ja pysyi siinä kunnes sai uuden käskyn, vaikka tosiaan häiriötä oli ihmisjoukon ja metron itsensä ansiosta ihan reippaasti.

Tänään oli pitkästä aikaa kuivaa ja olis ollut tosi hyvä päivä harjoitella sitä tokoa asfalttipohjalla, mutta en sitten kerinnyt (muistanut) kuin lyhkäisen aikaa illalla pimeässä. Meillä on möllitoko alle kahden viikon kuluttua ja pohjana asfaltti, Yoda ei oikein kauheen innolla mene siihen maate, joten pitäisi harjoitella. Hitaasti se meni maate ja kainalot vähän turhan ylhäällä, vaikka kuitenkin juuri maata hipoen. Mutta treeniä vaan lisää niin jos se siitä.

Pitäis myös harjoitella maassaoloa aina kun tulee vastaantulijoita. (Vaikka tiedän että jokainen vastaantulija inhoaa koiraa joka menee ohituksen ajaksi maahan.) Tänään saatiin yksi mahdollisuus harjoitella, mutta ohittava koira oli sellainen tuijottaja ja riidanhaastaja, että vapautin Yodan varmuuden vuoksi ennen ohitusta, kun näytti siltä että se paineistuu liikaa ja olisi varmaan ihan omatoimisesti noussut kohta.

On se vaan fiksu koira vaikka sillä onkin ollut maailman laiskoin kouluttaja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti