sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Harkkatoko

Käytiin Tiltun koirakoulun harkkatokossa, nakki/lelu luokassa. Meni yllättävän hyvin ja saatiin 2 sijoitus. :) Koirakkojakin oli meidän luokassa vain 4 mutta siis toinen sija on siitä keskivertoa parempi!

Paikallamakaaminen meni hyvin, Rohan meidän vierestä nousi kertaalleen liikkeelle, mutta sekään ei vaikuttanut Yodan suoritukseen. Eikä asfaltti pohjanakaan tuntunut olevan enää yhtään ongelma.

Seuraaminen oli Yodalla vähän liian väljä, mutta muuten meni ihan hienosti. Mä en keskittynyt yhtään olemaan suorana ja vakavana tokon tyyliin, koska me nyt ollaan harjoiteltu vasta niin vähän että pääasia oli että kaikki toimii.


 Luoksetulossa Yoda jätti ensimmäisellä käskyllä tulematta. Se ei koskaan enää tee normaalisti niin joten en tiedä mikä vei herran keskittymisen. Enemmän treeniä. :) Sivulletulo onkin sitten kuvien mukaan ollut hyvin lennokas...


 Liikkeestä maahanmeno sujui Yodan tapaan hyvin. Tuomari veroitti pisteen liian hitaasta maahanmenosta. Yoda ei viitsi kiirehtiä...


 Liikkeesttä seisomisessa käytin apuja enemmän kuin noissa muissa koska sitä Yoda ei vielä varsinaisesti osaa. Lopussa jätkä meni istumaan ennen käskyä, muuten ihan ok.

 Hypystä ei saatu kuvaa, mutta siihenkin Yodaa piti käskyttää toisen kerran ja lisäksi se meni lopussa istumaan esteen taakse. Ihan hyvin Yodan harjoitusmäärään suhteutettuna koko kisa meni. :)

Luoksepäästävyys 10x1
Paikalla makaaminen ½ minuuttia 10x3
Seuraaminen kytkettynä 8x2
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9x2
Luoksetulo 6x3
Seisominen seuraamisen yhteydessä 5x2
Estehyppy 6x2
Kokonaisvaikutus 8,5x1
Yht. 122,5/160p, 2-Sijoitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti