tiistai 7. huhtikuuta 2009

Suomen huippuhurtta

Siis ehkä pitäis vaan lopettaa alokasluokan harjoittelu, kaikki on osattu ihan hyvin ennenkun aloin viilaamaan pilkkua ja pilasin kaiken. :P Tosin nyt seuraaminen on ainakin tosi innokasta ja Gizmon mielestä parasta ikinä. Ei kuitenkaan yhtään tarkkaa, puhumattakaan kiinteästä. Pääasia kuitenkin on että koira ja ohjaaja nauttii? Kivaa on nimittäin ollut. :)

Ruutuliikekin toimii jo hienosti, Gizmo on mailman paras ruutukoira. Tänään aattelin viedä liikkeen pihalle ja pidentää matkaa reippaasti, jos vaan on kuivaa vielä päivällä kun pääsen kotiin. Ne mun merkit kun on pahvia ei niitä viittis hirmuisesti kastella... Uskosin kuitenkin että Gizmo yhdistää ruudun paremmin niihin merkkeihin jos ne siirtää niin kauas ettei kosketusalustaa näe ennenkun on jo lähtenyt merkkejä kohti.

Kokeiltiin Typyn luona kuin hyvä amerikan huippuhurtta Gizmo olisi ja kyllähän Gizmo hienosti osasikin. Pyysin Gizmon istumaan olohuoneen perälle ja menin itse istumaan n. 2 metrin päähän, sitten Typy houkutteli Gizmoa liikkumaan paikaltaan heittämällä sille lelua. Neito ei hievahtanutkaan vaan katseli vain mua ja odotti koska saa uusia kivoja käskyjä. Vapautin parin sekunnin istumisen jälkeen ja Gizmo säntäsi lelulle semmoista vauhtia ettei uskoisikaan, joten kyllä houkutuksen lähteä on täytynyt olla suuri!

Yoda raukka jää taas kaikesta kivasta paitsi kun joutuu olemaan vanhempien luona hoidossa. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti