maanantai 16. tammikuuta 2012

Hurmuri

Mun vanhemmat ja heidän basenji Susa kävi kylässä, kun Susa tuotiin Helsinkiin tikkienpoistoon. Yodan mielestä oli aivan ihanaa saada tyttövieraita ja Yoda jo kuvitteli että vihdoin Susakin on lämmennyt jätkälle, koska se niin iloisesti heilutti Yodalle häntäänsä. Susa kuitenkaan ei tykännytkään ihan niin läheisiksi ruveta kun Yoda olisi tahtonut ja ärähti vähän aikaa siedettyään takapuolessaroikkujaa. Se oli Susalta tosi nätti ärähdys, mutta Yodasta loppuvierailu oli aika hurjaa ja Yoda vakuutti olevansa Susan vannoutunein alamainen.

Näin täällä tänään. Yodan käyttäytyminen tyttöjä kohtaan sai taas hienon tyyppiesimerkin. Ollaan niin hurmaavaa ja mielistelevää gigoloa, mutta heti jos tyttö sanoo poikittaisen sanan, ruvetaan palvomaan maata jalkojen alla eikä enää uskalleta suurinpiirtein liikahtaakaan ilman hyväksyntää. Ei ole helppoa olla mies! :)

2 kommenttia:

  1. Hei, olit vanhan blogini lukija, joten ajattelin ilmottaa että se on siis muuttanut http://aapofoxi.blogspot.com/ <-- tonne (:
    Tänne myös lisään itteni lukijaks <3 käppänät<3 :D

    VastaaPoista
  2. Kiva kun ilmoitit. :) Mä tyydyn seuraamaan kettisten elämää näin sivusta kun ei omaa vielä ole. Ne on aivan mahtavia koiria!

    VastaaPoista