perjantai 22. toukokuuta 2009

Hausjärven Eläinsuojeluyhdistyksen mätsi

Eilen oltiin Oitissa match showssa, koirulit pärjäsikin tosi hienosti. Tosin tähän saattoi vaikuttaa se, ettei paikalla ollut hurjan montaa koirakkoa. Mutta tarpeeksi kuitenkin pienelle kilpailulle. :) Yodan vuoro oli ensin ja jätkä sai sinisen, tuomari kommentoi liikkeitä ja muuten kehui Yodaa. Yodan liikkeet eivät edestäpäin mitään kauneimpia olekaan, osittain uskoisin tämän johtuvan siitä että jätkä seuraa kun juostaan kehässä. Heti perään Gizmon vuoro ja neito sai tietenkin punaisen, koska on maailmankaikkeuden kaunein koira sentään.

Mukana oli myös Safira-doggi ja siskon mudiainen Hauru, jotka saivat siniset isoissa koirissa.

Pienet siniset sitten voitettiin Yodan kanssa! Enpä olisi tuota uskonut, mutta niin siinä sitten kuitenkin kävi. :) Yoda voitti namuja, valjaat, solmulelun ja Uma Aaltosen kirjan Colette - pieni musta koira. Gizmon kanssa sijoituttiin pienten punaisten kanssa neljänsiksi (tosin jos Yoda ei olisi juuri hetkeä aiemmin voittanut, olen vakuuttunut että Gizmokin olisi tullut ensimmäiseksi :P ). Gizmon palkintoihin kuului namuja, kaulapanta ja vinkulelu, jonka Yoda omi.

Safiralla ja Haukullakin meni hienosti. Hauru sijoittui isojen sinisten neljänneksi ja Safira voitti luokan. Bis kehässä meitä ei Yodan kanssa sijoitettu, mutta Safira tuli kolmanneksi!

Gizmo

Yoda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti