keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Tylsää... Mennään vaikka ulos!

Seuratkaa tätä palstaa tiukkaan seuraavien päivien aikana, jos olette vailla peruskoulutettua ja vähän päälle, hyvin yksin pärjäävää ja erittäin kaunista pientä koiraa. Ainoa puute on, ettei kyseinen koira osaa enää nukkua koko yötä, käymättä ulkona. Neidin pitää päästä muutamien tuntien välein ulos - yöllä. Päivällä ulkoilut voidaan hoitaa normaaliin tapaan. Tämä alkoi siitä kun kotiuduttiin maanantaina vanhempien luota takaisin kaupunkiin. Toki takana on vasta kaksi huonosi nukuttua yötä, mutta hermot alkaa siitä huolimatta olla tiukassa. Lomalla kuuluisi saada nukkua!*kele.

Eilinen pitkä lenkki ennen nukkumaanmenoa joka sisälsi myös vapaana juoksentelua, ei selkeästi ollut tarpeeksi jotta neidin ei olisi tarvinnut herättää taas yöllä pari kertaa. Tänään nostettiin sitten panoksia ja käveltiin ensin Herttoniemeen, jonka aikana kaverukset saivat olla pääosin vapaina. Nähtiin muuten kilipukki jättiläis-sarvineen Falkullan eläintilan ulkopuolella ja molemmat kiltit koirat siitä huolimatta tottelivat luoksetuloa. Yllättävää.

Käytiin moikkaamassa Typy-mamua ja Gizmo ja Yoda sai masunsa täyteen herkkuja. Typyn on nykyisin ollut hankala puhua normaalisti, hänen äänensä on käheä ja hän yskii paljon. Se oli Yodan mielestä hurjan pelottavaa olohuoneessa. Keittiössä ja makuuhuoneessa jätkää ei haitannut yhtään, mutta aina kun mentiin olohuoneeseen, täytyi Yodan päästä minun selän taakse turvaan ja sieltä uskalsi hädintuskin luimistella Typyn suuntaan.

Sen jälkeen moikkailtiin hirmu kasa vanhoja tuttuja Siilitien koirapuistossa, joille Yoda näytti kuinka paljon on kasvanut ja kuinka kova jätkä nykyisin on - kunnes sai pienen selkäsaunan vähän vielä kovemmalta jätkältä ja onnistui sen jälkeen käyttäytymään paljon nätimmin. Lopuksi lähdettiin kävelemään takaisin kotiinpäin (Herttoniemestä reilu 2h reipas kävely.) mutta lumisateen muututtua niin tiheäksi ettei eteensä meinannut nähdä, päätettiin Malmilta jatkaa junalla. Nyt molemmat koirat nukkuvat rauhassa... Jää nähtäväksi riittääkö tämä kukistamaan Gizmon tylsyyden niin että pystyisi nukkumaan yönsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti